Slike sa posela16.05.2018. održano je tradicionalno XXIII po redu Đurđevdansko pesničko poselo„Jevrejskoj u pohode“u svečanoj sali biblioteke Saveza slepih Srbije „Dr. Milana Budimir“.
Domaćin događaja je Gradska organizacija slepih Beograda u saradnji sa Savezom slepih Srbije. Ovu manifestaciju podržao je Gradski sekretarijat za socijalnu zaštitu grada Beograda.
16.05.2018. održano je tradicionalno XXIII po redu Đurđevdansko pesničko poselo„Jevrejskoj u pohode“u svečanoj sali biblioteke Saveza slepih Srbije „Dr. Milana Budimir“.
Majsko pesničko poselo „Jevrejskoj u pohode“ utemeljio je tragično preminuli slepi pesnik Slobodan Malešević (1959.-1996.god). U ovoj inkluzivnoj manifestaciji koja je revijalnog karaktera , učestvovali su pesnici, prozni pisci i muzicki umetnici sa i bez oštećenja vida kako iz Srbije tako i iz regiona.
Događaj je organizovala Gradska organizacija slepih Beograda u saradnji sa Savezom slepih Srbije uz podršku je Gradskog sekretarijata za socijalnu zaštitu grada Beograda. Audio snimak posela: Poslušajte poselo na našem Youtube kanalu Slike sa posela Slike sa posela Slike sa posela Slike sa posela Slike sa posela Slike sa posela Slike sa posela Slike sa posela Slike sa posela