Aktivnosti

MEDTRUS –WELLION Na našem tržištu je još jedan aparat za merenje šećera sa govornom podrškom. Ono što je veoma bitno da se test trake za ovaj aparat nalaze na pozitivnoj listi fonda, i moguće ih je podići u apoteci na recept. Još jedna povoljnost je to što na 6 skupljenih kutija test traka dobijate na poklon Wellion® ORANGE invertni mešani sirup sa aromom pomorandže, ili na 10 skupljenih kutija dobijate jednu kutiju test tračica gratis. Za sve dodatne informacije telefon: 060/06-66-805 Pored aparata sa govornom podrškom firma MEDTRUS –WELLION ima još par zanimljivih proizvoda namenjenim osobamakoji imaju problem sa dijabetesom kao što su:
    Spisak apoteka gde možete nabaviti proizvode
  • WELLION ® FRIGO(torbice za transport insulina, održavaju stalnu temperaturu)
  • Wellion® ORANGE invertni mešani sirup sa aromom pomorandže(sirup za hipoglikemiju)
  • Wellion® Finger krema (krema za održavanje vrhova prstiju)
  • Wellion® Skin Care (krema za održavanje kože posebno stopala)
Detaljnije pogledajte na linku ispod:
Slika govornog aparata
Medtrust je lider u Austriji, u proizvodnji medicinskih sredstava, dijetetskih suplemenata i kozmetike, namenjenih osobama sa dijabetesom. Medtrust na tržištu Austrije posluje od 1997.godine, a zastupljen je pored Austrije u još preko 70 drugih zemalja. Medtrus sve svoje proizvode namenjene osobama sa dijabetesom proizvodi pod markom WELLION, a pored programa koji je namenjen za humanu primenu, takođe imaju i proizvode namenjene životinjama koje imaju dijabetes. Wellion proizvodi se proizvode po najvišim standardima za medicinska sredstva ISO 15197:2015.

Aparati za merenje vrednosti šećera u krvi

U svom širokom portfoliu, pored osnovne verzije aparata Wellion Calla Light, takođe postoji i aparati Wellion Dialog, sa govornim softverom, koji je namenjen slepim i slabovidim osobama sa dijabetesom. Pored aparata, u portfoliu se nalazi i Wellion medfine igle za penove, različitih dimenzija, najvišeg standard kvaliteta, Wellion lancete, i Wellion safety lancete. Ono što izdvaja WELLION brend i firmu METRUST, jeste to što pored medicinskih sredstava, imaju i čitav asortiman drugih proizvoda namenjenih osobama sa dijabetesom.

Wellion® CALLA Light –

Pouzdan i modernog dizajna Jednostavan i ergonomičan oblik, pregledan ekran, kućište od neklizajućeg materijala i nekolicina drugih korisnih funkcija olakšavaju život pacijentima obolelim od dijabetesa. Prvi put je moguće prikazati prosečne vrednosti merenja za 1, 7, 14, 30, 60 i 90 dana. U memoriji Wellion CALLA Light aparata za merenje šećera u krvi nalazi se 500 vrednosti merenja sa datumom i vremenom merenja, koje se jednostavno mogu očitati i prelistati.

Wellion® lancetar

Vam daje mogućnost odabira 5 različitih dubina uboda i doprinosi bezbolnom uzimanju uzorka krvi. Za sve lancete osim Accu-Chek Softclix lanceta. Wellion® 28G lancete lancete su dizajnirane tako da obezbeđuju komforno uzimanje krvi. Imaju zaštitnu kapu i pogodnog su oblika za što bezbolnije uzimanje krvnog uzorka. Namenjeno za sve lancetare osim Accu-Chek Softclix lancetara.

Wellion® MEDFINE Plus igle

za insulinski pen- Svaka pen iglica se sastoji iz 4 različita dela: igla, unutrašnja zaštitna kapica za iglu, spoljašnja zaštitna kapica za iglu i zaštitni poklopac sa navedenim svim bitnim informacijama o proizvodu. Svako pakovanje je proizvedeno u skladu sa Safe Plus tehnologijom, što podrazumeva da pakovanje, zaštitni poklopac i unutrašnja zaštitna kapica za iglu imaju istu boju koja označava veličinu igle, što je lako za prepoznavanje

WELLION ® FRIGO

Torbice za hlađenje
je jednostavan, brz i komforan način hlađenja insulina, pumpe za insulin ili drugih lekova. Nije potrebna struja, niti bilo kakvi elementi za hlađenje. Wellion® FRIGO se koristi jednostavno sa vodom – bezbroj puta. Unutrašnja strana torbe je antibakteriološki impregnirana, čime se osigurava higijena i visok kvalitet čuvanja i kod česte upotrebe. Wellion FRIGO zadovoljava time najviše standarde čuvanja insulina i lekova. Wellion® FRIGO torba za hlađenja je dostupna u L (21 x 11 cm) i XXL (22 x 19 cm) veličinama.

Wellion® ORANGE invertni mešani sirup sa aromom pomorandže-

Wellion invertni sirup
brza pomoć kod hipoglikemije. BRZO I EFIKASNO DELOVANJE zbog kombinacije 3 različita tipa šećera (glukoza, saharoza i fruktoza). Wellion ORANGE invertni mešani sirup dospeva brzo u krv i pomaže trenutno kod niskog nivoa šećera. Praktične kesice se jednostavno otvaraju i sadržaj se pomoću dva prsta može lako istisnuti. Jednostavno za izračunati: 1 kesica sadrži preračunato 1 BE (obročnu jedinicu). Fleksibilne kesice od aluminija čine Wellion ORANGE invertni mešani sirup otpornim na spoljne uticaje, kao npr. od pritiska i vode. Tako je Wellion ORANGE invertni mešani sirup idealan za nošenje i upotrebu i prilikom sportskih aktivnosti.

Wellion® Finger krema

Krema za ruke
Ova krema je idealan proizvod koji neguje posebno osetljivu kožu vrhova prstiju kod osoba sa dijabetesom čija vlažnost i elastičnost je narušena svakodnevnim uzorkovanjem krvi (posebno je bitna za decu sa dijabetesom). Krema sadrži vredne biljne sastojke od hamamelisa, aloje, pšenice, nevena, kamilice i suncokreta te na taj način vraća prirodnu ravnotežu posebno osetljive i bolne kože.

Wellion® Skin Care krema

Krema za negu lica
Skin Care krema za negu je kozmetički proizvod za negu kože osoba sa dijabetesom. Wellion Skin Care krema sadrži 10% uree koja veže vlažnost u koži i time povećava elastičnost kože. Urea sprečava nastanak rožnatih površina na koži, pospešuje zacelivanje rana i uklanja svrab. Takođe, urea pruža zaštitu od bakterija i gljivica. Wellion Skin Care krema za negu ne sadrži parfeme i boje. Wellion Skin Care krema čini kožu nežnom i mekanom. Pomaže u nezi suve kože, a pogotovo kod ispucale i rožnate kože, posebno na stopalima.